Ποιοί είμαστε

Η Precious Metals Greece δημιουργήθηκε έχοντας ως όραμα να καταστεί η κορυφαία εταιρεία στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων εξυπηρετώντας τις αγορές της Ελλάδας και Κύπρου στην πρώτη φάση ανάπτυξη της. Mε έμπειρα στελέχη σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, σκοπός μας είναι η παροχή έγκυρης, γρήγορης, ασφαλούς και διεθνώς ανταγωνιστικού κόστους πρόσβαση σε προϊόντα από χρυσό και ασήμι, καθώς και σε υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτά: εκτίμηση, μεταφορά και αποθήκευση τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς το εξωτερικό, σε ιδιωτικά χρηματοκιβώτια παγκόσμια αναγνωρισμένων οίκων. Μέσω εκπαιδευτικών κειμένων και αναλύσεων βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν την κατάλληλη γνώση και να τη μετατρέψουν σε επενδυτική κίνηση, με σκοπό όχι μόνο να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιό τους με προϊόντα που θα  διατηρήσουν και θα αυξήσουν την  αξία τους μελλοντικά, αλλά και να διασφαλίσουν την αγοραστική αξία των αποταμιεύσεών τους μπροστά στους κινδύνους της καταστροφής του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που ολοένα μεγαλώνουν.

Γιατί να επιλέξετε την Precious Metals Greece.

Η εταιρεία μας με γνώμονα την συνεχή εκπαίδευση και καλλιέργεια – τις μεγαλύτερες δυνατές αξίες κατά την ταπεινή μας γνώμη – παρέχει πληροφορίες παγκοσμίου επιπέδου προς τους ήδη υπάρχοντες αλλά και επικείμενους πελάτες μας, οι οποίες εστιάζουν σε κομβικά σημεία πιθανής αλλαγής των αγορών κι αποσκοπούν στην κατανόηση της πραγματικής αξίας μίας τέτοιου είδους μακροπρόθεσμης επένδυσης.

Γνωρίζοντας κάποιος την κατάλληλη χρονική περίοδο εισόδου στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, μέσω απόκτησης αυτών σε φυσική μορφή με επενδυτικό χαρακτήρα, αποτελεί μόνο το μισό της εξίσωσης. Η Precious Metals Greece παρέχει εξειδικευμένη ενημέρωση με εκθέσεις σχετικές προς την βιομηχανία των πολύτιμων μετάλλων, τις διακυμάνσεις των τιμών και των εν γένει δεικτών χρηματιστηρίων, νομισμάτων κι εμπορευμάτων στην παγκόσμια οικονομία, θέτοντας τις πιθανότητες πάνω από όλα, για μεγάλες, διαρκείς κινήσεις για τον χρυσό και το ασήμι. Σε αντίθεση με τα επενδυτικά χρηματιστηριακά οχήματα για τον χρυσό και το ασήμι, που διαπραγματεύονται με χάρτινα νομίσματα κι εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους, η απόκτηση πολύτιμων μετάλλων σε φυσική μορφή έχει νόημα σε στρατηγικές τιμές και χρονικές περιόδους.

Η Precious Metals Greece προσφέρει προϊόντα όπως νομίσματα & ράβδους, παγκόσμια αναγνωρισμένων οίκων, τα οποία φέρουν αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά με εγγύηση 100 % για την καθαρότητα και την αυθεντικότητα τους. Επίσης, παρέχει επιλογές ασφαλούς αποθήκευσης για τον χρυσό & το ασήμι σε φυσική μορφή που κατέχετε ή πρόκειται να αποκτήσετε, σε παγκοσμίως αναγνωρισμένα, ιδιωτικά χρηματοκιβώτια με χαμηλά έξοδα διαχείρισης, εκτός της τραπεζικής αγοράς.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την Precious Metals Greece και να μάθετε από πρώτο χέρι γιατί είμαστε η κορυφαία εταιρεία του κλάδου μας στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

Σκοπός και Επιχειρηματικές Αξίες.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι η προσφορά γρήγορης και διεθνώς ανταγωνιστικής πρόσβασης σε φυσικής μορφής προϊόντα από χρυσό και ασήμι, καθώς επίσης και σε υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτά, ώστε οι πελάτες μας να αποκτήσουν την κατάλληλη γνώση και να τη μετατρέψουν αντίστοιχα σε αγορά ή χρήση υπηρεσίας. Η δυνατότητα που προσφέρεται στο να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιο τους, εμπλουτίζοντας το με διαφορετικά από τα έως τώρα συνηθισμένα προϊόντα, εξυπηρετεί στη διατήρηση της αξίας αυτού ενάντια στους κινδύνους που διέπουν οι συνεχείς διακυμάνσεις των αγορών.

Οι επιχειρηματικές αξίες της Precious Metals Greece αποτελούν τις κατευθυντήριες αρχές που υπαγορεύουν με απόλυτο τρόπο τη συμπεριφορά και τη δράση μας.

1

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις που προσδίδουν αξία στα χαρτοφυλάκια σας.

2

Εγκυρότητα

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η έγκυρη πληροφόρηση που μεταδίδουμε αποτελούν τη βάση για τη λήψη των βέλτιστων αποφάσεων.

3

Γνώση

Δέσμευση για την αξία της γνώσης, ως εκ τούτου, ποτέ δεν σταματάμε να μαθαίνουμε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να την μεταδίδουμε. Η γνώση της βιομηχανίας που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, προσθέτει στρατηγική αξία σε όλους τους πελάτες μας.

4

Διαφάνεια

Η ανοικτή, εξατομικευμένη επικοινωνία μαζί σας, διασφαλίζει τη διαφάνεια σε όλες τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε για λογαριασμό σας.

5

Ασφάλεια

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία με καταξιωμένους οίκους τους εξωτερικού σε θέματα αγοράς και φύλαξης, εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια σε κάθε ενέργεια ή συναλλαγή.

6

Ακεραιότητα

Η ακεραιότητα αποτελεί τον βασικό άξονα της φιλοσοφίας μας. Προσφέρουμε ξεκάθαρες υπηρεσίες και υλοποιούμε στο ακέραιο τις υποσχέσεις μας,  δημιουργώντας άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης.

7

Εμπιστευτικότητα

Η πλήρης εμπιστευτικότητα στις ενέργειες που αναλαμβάνουμε και στις πληροφορίες που διαχειριζόμαστε, εγγυώνται απόλυτη διακριτικότητα.